Mortero Bensec S.L.

Imatge de la fÓbrica de Bensec

A Ben Sec ens dediquem a la fabricaciˇ de formigons i morters industrials. L'inici de la nostra hist˛ria es remunta a l'any 1965 en que vÓrem comenšar amb la fabricaciˇ de prefabricats de formigˇ i biguetes armades i posteriorment pretensades, evolucionant cap a l'any 1973 amb la primera planta de formigˇ fresc. Pocs anys desprŔs, al 1979, arrenca la actual fÓbrica de morters i formigons pre-mesclats en sec, essent pioners en aquest camp. Aquesta constant evoluciˇ en recerca de la eficiŔncia ens porta a la primera planta industrial d'embassats a l'any 1986.

L'estricte respecte a la qualitat dels nostres productes ha estat sempre present en la nostra vida industrial. Durant tots aquests anys hem tingut prou temps per investigar i innovar en productes sempre adequats a les normes mÚs estrictes i amb uns estÓndards de qualitat alts, amb l'objectiu de poder esdevenir per al sector un productor qualificat i de referencia.

Es per tots aquests motius que l'equip humÓ de Ben Sec estÓ molt agra´t per la confianša que ens depositen els nostres clients i prou motivat per respondre a les expectatives.